.

.

4Д Мултифункционална Четка За Веѓи, Четка За Контура На Коректор За Очи, Четка За Печат На Веѓи Со Мозочен Удар, Аголна Четка За Веѓи И Крем За веѓи,Професионална Чет?

4Д Мултифункционална Четка За Веѓи, Четка За Контура На Коректор За Очи, Четка За Печат На Веѓи Со Мозочен Удар, Аголна Четка За Веѓи

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

●Четка За Печат На ВЕЃИ Со 4Д Мозочен Удар За Коса Q : оваа четка за веѓи со мозочен удар идеална за полнење, обликување на облогата на очите и нанесување маскара Испорачано во комплет, кој го вклучува нашиот водоотпорен и отпорен на дамки гел за веѓи, за да можете да имате природни совршени веѓи во текот на целиот ден. €Ултра-меки Влакна Q : оваа четка за веѓи е изработена од силни, висококвалитетни синтетички влакна, аголната четка за веѓи има меки синтетички влакна дизајнирани за подобро држење на нанесените производи за мешавина.Пополнете ги веѓите со пудра или размачкајте сенки за очи долж линијата на трепките за да додадете дефиниција за секој изглед. ●Долготраен гел За Веѓи+ : Закосената четка за веѓи и кремот за стилизирање лесно можат да нацртаат мазни линии во секое време со целосно водоотпорен и отпорен на дамки лепак за веѓи, кој обично трае 24 часа. ●Мултифункционален дизајн● : аголниот дизајн на мултифункционалната четка за веѓи, може да помогне лесно да се нацрта веѓата и да се обликува.

Други карактеристики

Најдобри понуди