.

.

Веганска Сина Маскара За Чувствителни Очи, Природна Хипоалергична маскара, Издолжување И Волумен На Градба За Природен Изглед, Без Суровост, Тестиран Офталмолог-о?

Веганска Сина Маскара За Чувствителни Очи, Природна Хипоалергична маскара, Издолжување И Волумен На Градба За Природен Изглед, Без Суровост,

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

ВЕГАНСКА ЛУКСУЗНА МАСКАРА ЗА ЧУВСТВИТЕЛНИ ОЧИ-Офталмолошки тестирана, погодна за чувствителни очи и носители на контактни леќи Нашата Ултра Сина Маскара За Климатизација е Уникатно Ремек-Дело. БЕЗ СУРОВОСТ КОН ЖИВОТНИТЕ БЕЗБЕДЕН ЗАСИЛУВАЧ НА ТРЕПКИТЕ ЗА ОЧИ-Без Парабен Без Штетни Состојки. Прави Тенки Фини Горните И Долните Трепки Подолги И Подебели. Погоден За Контактни Леќи. КОНТРОЛА НА ЈАЧИНАТА НА ЗВУКОТ СО ПРОФЕСИОНАЛНО ЗАКРИВЕНО СТАПЧЕ-Целосно Засилување на Трепките Со Градење, Волумен И Продолжување на Истите. Природен Изглед Влијание или Обемна Дебела Лажни Лажни Ефект Без Фалсификати или Екстензии. ОДДЕЛЕТЕ ГИ И ИЗДОЛЖЕТЕ ГИ ТРЕПКИТЕ БЕЗ Грутки Што Ја Дефинираат Маскарата Со Врвен Слој Со Силиконска Четка Отпорна на Дамки. Нема Згрутчување И Нема Да Се Размачка Под Очите. Јасна Дефиниција За Одлични Продолжени Супер Експлозивни Трепки. ДОЛГОТРАЈНА, НО ЛЕСНА ЗА НАНЕСУВАЊЕ И ОТСТРАНУВАЊЕ - 3д Кондиционирање Најдобро Продавана Маскара. Додадете го Овој Волумен на Трепките Во Списокот Со Подароци За Козметика Со Големина на Патување. Носете За Неверојатен Епски Изглед. Оваа Маскара За Издолжување И Волумен Одговара На Вашите Желби. Погодни за љубителите на шминка и ентузијастите кои се грижат за животните, нашите маскари се етички, вегански и без суровост користејќи само чисти и нештетни состојки. Сите производи на Гаја позитивно влијаат на кожата без да се загрози квалитетот. Нашата долготрајна формула отпорна на дамки и размачкана е ослободена од вообичаени штетни состојки, што Ја прави Гаја идеален избор за меки и природни трепки.

Други карактеристики

Најдобри понуди