.

.

Ајфи Ајлајнер Налепница Со Трепките, Еднократно Трепките &засилувач; Ајлајнер Налепници Природни &засилувач; Водоотпорен Трепките Шминка Налепници Инстант За Жен?

Ајфи Ајлајнер Налепница Со Трепките, Еднократно Трепките &засилувач; Ајлајнер Налепници Природни &засилувач; Водоотпорен Трепките Шминка Налепници

DEN 143.68

Количина на стоки
Тековен

?●СУПЕР ПРИРОДНО И ЛЕСНО-нашата налепница за ајлајнер густата коса и тенки ленти прават трепките да изгледаат природно и меки без да ги направат очните капаци тешки ?●ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА И ОТСТРАНУВАЊЕ-ајлајнерот за повеќекратна употреба и налепниците за трепки имаат око до телото, па кога ќе ги ставите на вистинското место на очите, лесно можете да ги залепите без да се грижите за искривување. ?●ВОДООТПОРЕН и Долготраен q-ајлајнерот за повеќекратна употреба и налепниците за трепки се водоотпорни и издржливи и можат да ја зачуваат оригиналната форма и боја во рок од 3-5 дена. ?●РАЗЛИЧНИ СТИЛОВИ● - ајлајнерот за повеќекратна употреба и налепниците за трепки имаат 5 различни бои налепници за ајлајнер, и има повеќе опции за да ја задоволите вашата неверојатна шминка. ?●УБАВА ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ, НАСЕКАДЕ . -ајлајнер за повеќекратна Употреба и налепници за трепки може да ве натераат да блеснете Во Ноќта на Вештерките, ноќните клубови, маскенбалот, карневалите, косплеј, роденденски забави, фотографија и други прилики. Создадете свој уникатен стил. Налепница за ајлајнер со Трепки,Трепки За Повеќекратна Употреба И Налепници За Ајлајнер Природни И Водоотпорни Трепки Налепници За Шминка Инстант За Жени 4 ПАРА ФУНКЦИЈА : потребни се само неколку секунди за најмногу изглед што можете да го добиете. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА И ОТСТРАНУВАЊЕ : Нашиот молив за очи и налепници за трепки за повеќекратна употреба има око до телото, па кога ќе ги поставите на вистинското место на очите, лесно можете да ги залепите без да се грижите за искривување. Висококвалитетните козметички состојки можат целосно да се распарчат и се многу удобни кога ќе се залепат за кожата без никаква болка. Од суштинско значење е лесно да се исплакнете со средство за отстранување шминка, масла за тело. СУПЕР ПРИРОДНА и ЛЕСНА : густата коса и тенки ленти прават трепките да изгледаат природно и меки без да ги направат очните капаци тешки.

Други карактеристики

Најдобри понуди