.

.

Милани Прајмер За Сенки За Очи - 2 Пакет | Прајмер За Шминка За Лице База На Прајмер За Сенки За Очи | Прајмер За Шминка За Лице | Веган, Без Суровост, Направен За Долгот?

Милани Прајмер За Сенки За Очи - 2 Пакет | Прајмер За Шминка За Лице База На Прајмер За Сенки За Очи | Прајмер За Шминка За Лице | Веган,

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

ЛЕСЕН, НЕВИДЛИВ ПРАЈМЕР : Засилете ја бојата на вашата омилена сенка за очи и зголемете го нејзиното абење од ден во ноќ со додавање на нашиот Лесен Прајмер за Сенки отпорен на набори во вашиот арсенал за убавина Нашиот прајмер за сенки ги прави нашите палети за сенки за очи да се појавуваат со боја!. РАБОТИ НА СИТЕ ТОНОВИ на КОЖАТА : продолжува гола и се суши невидливо; ќе знаете дека работи според професионалниот и мазен изглед на вашата сенка за очи. ВЕГАНСКА УБАВИНА БЕЗ СУРОВОСТ : Прајмерот за Сенки за Очи е формулиран да биде совршена основа за вашиот беспрекорен стил. Формулата е веганска и никогаш не е тестирана на животни. СОВЕТИ И ТРИКОВИ : Поминете со мала количина преку секој очен капак пред да нанесете шминка за очи. Потоа изберете го вашиот омилен ајлајнер и нијанси на сенки за да создадете изглед кој трае цел ден. Ние СМЕ МИЛАНИ : Родени Во Источна лос анџелес, отсекогаш сме биле поврзани со богатата разновидност на нашето соседство, бидејќи тоа е место што навистина го отелотворува садот за топење во лос Анџелес. Ние не сме инспирирани од модата и врвните модели. Нашата страст е вистински луѓе, кои живеат вистински животи.

Други карактеристики

Најдобри понуди