.

.

Течни Руменила За Бања Со меурчиња 6 Бои Достапни Водоотпорни И Лесни За Нанесување Руменило Сенка За Очи Лесни Течни Руменила 10мл Отстранување На Марамчиња За Шми?

Течни Руменила За Бања Со меурчиња 6 Бои Достапни Водоотпорни И Лесни За Нанесување Руменило Сенка За Очи Лесни Течни Руменила 10мл

DEN 80.16

Количина на стоки
Тековен

Убаво Е Спакуван и Лесен за Носење Многу Е Погоден Како Подарок За Семејството, Колегите И Пријателите.Квалитетот Ви Носи Пријатно Искуство Со Користење. Овој Производ За Шминка – И Секој Друг Производ – Никогаш Не Се Тестира На Животни. Ние Не Дозволуваме Другите Да Тестираат Во Наше Име. Нашите Производи Се. Квалитет : Специјално Формулиран Со Најквалитетни, неиритирачки Состојки за сите Тонови на Кожата. Ова Е Одличен Изглед За Вашата Забава, Шоу, Патување, Забава, Употреба, Текстуриран Изглед Кој Многу Добро Одговара На Вашиот Статус. Се Препорачува Да Се Користи Пред Примена На Основа За Природна Завршница. Или Донесете Мала Количина Шминка Јајце/Сунѓер за Повеќе Слоевит Финиш. Течноста За Бања Со меурчиња Руменило 6 Бои Достапни Водоотпорни И Лесни За Нанесување Руменило Сенка За Очи Лесни Течни Руменила 10МЛ Марамчиња За Шминкаиликвидни Руменила 6 Бои Достапни Водоотпорни И Лесни За Нанесување Руменила Сенка За Очи Лесни Течни Руменила 10мл Материјал : Пластична Боја : како што покажува сликата, (поради разликата помеѓу различните монитори, сликата може да има мала разлика во бојата.

Други карактеристики

Најдобри понуди