.

.

8 Бои Неонски Ајлајнер Шминка Косплеј Шминка Бел Сјај Зелен Течен Ајлајнер Прозрачен Неонски Ајлајнер Сјај Водоотпорен Ајлајнер Хајлајтер Тело ЗА Лице ЗА Очи 4мл Г?

8 Бои Неонски Ајлајнер Шминка Косплеј Шминка Бел Сјај Зелен Течен Ајлајнер Прозрачен Неонски Ајлајнер Сјај Водоотпорен Ајлајнер Хајлајтер Тело

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

ЛЕСНО ЗА НАНЕСУВАЊЕ и : Треба Само Неколку Пати На Пределот Околу Очите и Измешајте го со Прстите или Алатките за Дотерување за Задоволителна Завршница Можете Лесно Да Ја Шминкате Очите Со Млака Вода Или Отстранувач На Шминка За Очи. СОВРШЕН ПОДАРОК : Неонски Флуоресцентен Течен Ајлајнер Е Совршен за Уметничка Шминка, Забави или Настани за Костими, Одличен За Секојдневно Носење Добро За Ноќта на Вештерките и Божиќ. Може Да Им Се Даде Подарок На Пријателките Околу Вас. Може Да Се Користи Ајлајнер Или Друга Боја За Лице. Сјај При Слаба Осветленост : Овој Неонски Течен Ајлајнер Не Може Да Се Користи Во Нормална Светлина На Секојдневниот Живот Со Светли Бои, Но Може Да Свети И Во Светлина И Во Темнина, Што Ќе Ве Направи Уникатни И Блескави. Светли Бои : Овој Течен Ајлајнер Доаѓа Во 8 Бои, Прикажани На Сликата, Кои Се Бели, Жолти, Зелени, Портокалови, Црвени, Виолетови, Сини И Розови. Со Нив, Можете Да Креирате И Забавен Изглед Со Светли Бои. Водоотпорен И Долготраен : Ова Е Производ За Шминка За Очи Што Не Е Тестиран На Животни. Се Разликува Од Другите Формули За Ајлајнер. Одличен Ефект на Боење, Брзо сушење, Водоотпорен и отпорен на Пот. 8 Бои Неонски Ајлајнер Шминка Косплеј Шминка Бел Сјај Зелен Течен Ајлајнер Прозрачен Неонски Ајлајнер Сјај Водоотпорен Ајлајнер За Очи Хајлајтер ЗА Лице ЗА Очи 4мл гел За Ајлајнер опис на Производот8 Карактеристики На Течен Ајлајнер Во Боја : Нежна и мазна текстура, но не и сува вода-, висок, долготраен ајлајнер за прекрасен, целодневен изглед погоден за шопинг, спорт, Пливање, Матурска, Свадба и Разни Прилики Совршени За Божиќ, Забави, Шминка, Емисии Во Живо, Матурски Ноќи, Матурска И Свадбена Шминка Спецификација : Име На Производ : ФЛУОРЕСЦЕНТНА ТЕЧНА Боја На Ајлајнер : 8 Бои Рок на Траење : 3 години Пакетот Содржи : 1x флуоресцентно течно пенкало за очи.

Други карактеристики

Product name:
Fluorescent liquid eyeliner
Color:
8 colors
Shelf life:
3 years
The package contains:
1x Fluorescent Liquid Eyeliner Pen :

Најдобри понуди