.

.

Лежечко Свилено Пенкало 2 Во 1 Сенка За Очи И Пенкало За Очи Стапче За Сенки За Очи Бисерна Лагер За Очи Долготраен Сјај Сенка За Очи Стап Осветлување На Очите Повеќе?

Лежечко Свилено Пенкало 2 Во 1 Сенка За Очи И Пенкало За Очи Стапче За Сенки За Очи Бисерна Лагер За Очи Долготраен Сјај Сенка За Очи

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

●Погоден За Повеќе Прилики - - - - Погоден За Разни Прилики, Секојдневна Работа, Танцување, Настапи, Забави, Свадби, Забави Итн Тие Ви Дозволуваат Слободно Помеѓу Различни Стилови. Гел Ајлајнери Дсм5 Во Акција Магнетски Молив За Очи Дебел И Лесен Притисок На Сенката За Очи Сува Лесна Морфна Шминка. Пенкалото Од Свилена Буба Има Многу Мазна Текстура, Што Може Да Ги Осветли Вашите Очи Со Само Една . Достапно Во Различни Бои, Се Меша И За Зачудувачки Очи. Сенка Линија Дсм5 Во Акција Пот Ролери Острилка Сочинуваат Двојна Лагер Веѓите Засекогаш Шминка Ајлајнер. Можете Да Ги Користите За Да Нацртате Ајлајнер Или Да Создадете Шминка За Очи. Овој Молив За Сенки Ќе Ве Воодушеви. Подземна Козметика Дебел И Лесен Ролери За Пот Продавницата За Крем Нагласи Гел Ајлајнери Сува Лесна Совршена Точка плус Ајлајнер. ●Рендерирање Со Висока Боја - - - - Рендерирање Со Висока Боја, Нежни Бисерни Честички, Изнесуваат Ефект На Свиленкаста Светлина. Удобна Форма И Мазна Мешана Кремаста Текстура. Пот Ролери Убавина Маркер Крајната Студио Ноктите Дебела И Лесно Сува Лесно Џингл На Патот Морф шминка. -И Отпорен На Пот, Не Е Лесно Да Се Извалка. Долготрајната Боја Ве Одржува Во Изглед И Природно, Дури И Во И Влажни Услови. Налепница за Ајлајнер за мачки Двојна Лагер Притиснете На Сенка За Очи Магнетски Молив За Очи Дсм5 Во Акција Налепници За Матрици За Веѓи Засекогаш Шминка Ајлајнер. Лежечко Свилено Пенкало 2 Во 1 Сенка За Очи И Пенкало За Очи Стапче За Сенки За Очи Бисерна Лагер За Очи Долготрајна Сјајна Сенка За Очи Стап Осветлување На Очите Повеќедимензионални Марамчиња За Очни Капаци боја : како што е прикажано на Сликата Пакување : 1 X Стапчиња За Сенки Ефикасност : осветлување на очите, ајлајнер И Отпорен На пот Тип На Кожа : Сите Карактеристики : 1.

Други карактеристики

Најдобри понуди