.

.

Комплет За Бестселери За Веѓи од милијарда Долари, Вклучува Универзален Молив За Веѓи, Молив За Веѓи, Гел За Веѓи и Четка За Размачкување За Совршено Дефинирани Веѓ?

Комплет За Бестселери За Веѓи од милијарда Долари, Вклучува Универзален Молив За Веѓи, Молив За Веѓи, Гел За Веѓи и Четка За Размачкување

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Најпродаваниот Комплет, Ви Помага Да Го Постигнете Совршено Дефинираниот Изглед На веѓите секој ден Трансформирајте ги веѓите со овие основни производи за веѓи. Универзален Молив За Веѓи : Формулиран да работи убаво со повеќето тонови на кожа и бои на коса, овој неверојатен молив за веѓи продолжува мазно и природно. Молив За Веѓи : Ја Истакнува коската на веѓите за да додаде прекрасна дефиниција и топлина додека обезбедува моментално визуелно подигнување. Гел за веѓи : нашиот чист гел за веѓи се заклучува во вашиот изглед, давајќи им на веѓите долготраен, сјаен сјај додека ги одржувате совршено на место цел ден. Четка за размачкување : оваа рамна, синтетичка четка е идеален партнер за нанесување кремаста козметика како нашиот Молив За Дуо веѓи.

Други карактеристики

Најдобри понуди