.

.

Напнати Чанти За Утешител Складирање Чист Вакуум Женски Градници За Еднократна Употреба Спа Долна Облека За Еднократна Употреба Врвови На Градници За Долна Облек?

Напнати Чанти За Утешител Складирање Чист Вакуум Женски Градници За Еднократна Употреба Спа Долна Облека За Еднократна Употреба

DEN 787.20

Количина на стоки
Тековен

Обезбедете Им На Клиентите Добро Искуство Додека Добиваат Тен За Прскање, Бидејќи Тие Го Задржуваат Растворот За Сончање Надвор Од Областа На Градникот За Време На Процесот На Сончање Индивидуално Завиткани, Лесни За Носење и Употреба, Уживајте Во Чиста Нега на Кожата, Тоа е Добар Избор за Деловни Патувања, Спорт и Одмор, Сончање, СПА центар, Масажа, Сауна и Капење и Други Услуги за Нега на Кожата. Погоден Е И За Лето На Плажите. Изработен Од Издржлива Неткаена Ткаенина, Дише, Удобен, Без Мирис И Лесен. Исечете Според Ergономијата За Да Одговара На Кожата, Понудете Целосен Пристап До Грбот, Но Добро Засенчете Го Предниот Дел За Да Заштитите Од Срамни Сцени. Градници За еднократна употреба-Женска Бањска Долна Облека За Спреј За Прскање Со Прскање Неткаен материјал од Типот Девица (Без груби мириси што можат да предизвикаат алергиска кожа)Обезбедуваат покриеност за вашите клиенти додека одржуваат хигиенски практики за време на сесиите за бањање и сончање еластичните ремени се лизгаат преку рацете и рамената за да го држат градникот на место, овозможуваат леснотија на движење обезбедете целосен пристап до грбот со меки еластични ремени за рамо додека не гледате Преку Во Големината На Фронтонот Најмногу Се вклопува - Поединечно Завиткани за еднократна Употреба.

Други карактеристики

Најдобри понуди