.

.

Пенкало За Мапирање На веѓи Златен Столб И Молив За Веѓи Отпорен на Пот Молив за Веѓи 2 во1 Молив За Очи Не Е Вртоглавица и Лесно се Бојадисува. Пенкало За Ајлајнер Со

Пенкало За Мапирање На веѓи Златен Столб И Молив За Веѓи Отпорен на Пот Молив за Веѓи 2 во1 Молив За Очи Не Е Вртоглавица и Лесно се Бојадисува.

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

2 Во 1 Двоен Дизајн : Молив За Очи И Молив За Веѓи Со Двојни Краеви Молив За Веѓи На Едниот Крај И Ајлајнер Од Другиот За Да Ви Помогне Да Создадете Подобар Изглед На Очите. Молив За Очи И Молив За Веѓи Е Погоден За Сите Корисници И Помага Да Ви Дадат Привлечни Усни И Очи. Женска Шминка Магнетски Молив За Очи Механички Ајлајнер Органски Кармин Марамчиња За Очни Капаци Острилки За Моливи За Шминка. Комплет Ајлајнер Во Супер Боја : 3 Различни Бои На Молив За Очи И Моливи За Веѓи Покажуваат Различен Шарм На Жените, Ајлајнерот За Супер Боја И Моливот За Веѓи Можат Брзо Да Обезбедат Одлична Дефиниција На Веѓите И Моден Тренд На Очите. Марамчиња За Очни Капаци Корејска Шминка Женска Шминка Молив За Веѓи Молив За Очи Гума За Бришење Молив За Брусење. Шминка За Хајлајтер,Шминка За Очи,Сенка За Очи,Корејска Шминка,Шминка За Стапчиња За Сенки За Очи,Стап За Осветлување За Очи,Палети За Шминка,Сјај За Очи,Стап За Хајлајтер. боја сјај око молив сенка стап металик треперлива сенка за очи долготраен интензивен висок сјај бисерни ајлајнер партија фестивал шминка светка дрво дијамант разнобојни сјајна чад кремаста мат неутрален рефус водоотпорен пенливи брзо сушење. Стап За Сенки За Очи, Шминка Засекогаш,Молив За Очи,Апликатор За Сенки За Очи Двострано, Стап За Шминка За Истакнување.

Други карактеристики

Најдобри понуди