.

.

Корејски Козметички Комплет, Шпатула За Шминка Од Нерѓосувачки Челик И Акрилна Палета На Бои, Стругалка За Основање Професионални Алатки За Мешање На Фондацијата ?

Корејски Козметички Комплет, Шпатула За Шминка Од Нерѓосувачки Челик И Акрилна Палета На Бои, Стругалка За Основање Професионални Алатки

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

Комплет Шпатула За шминка : овој комплет шпатула од не ' рѓосувачки челик содржи шпатула за шминка, акрилна палета на бои и кожна футрола за заштита на шпатулата Материјал од нерѓосувачки челик : основната шпатула е изработена од висококвалитетен материјал од нерѓосувачки челик.Текстурата е мазна, силна и силна, издржлива и не е лесна за деформација. Лесен за носење : овој корејски сет за шпатула за шминка од нерѓосувачки челик е компактен и лесен. Можете лесно да го вклопите во вашата торба за шминка и багаж, што е совршено за патувања и забави. Разноврсна : алатката за шпатула е многу разноврсна, можете да ја користите за мешање подлога, кармин и сенки за очи, како и нокти, трепки и гел. Лесно за чистење : оваа шпатула за шминка од нерѓосувачки челик е многу лесна за чистење. И палетата и шпатулата може да се исчистат, што го прави погоден за складирање откако ќе го користите во секое време, насекаде, за почетници и професионални шминкери. Разноврсна : алатката за шпатула е многу разноврсна, можете да ја користите за мешање подлога, кармин и сенки за очи, како и нокти, трепки и гел.

Други карактеристики

Најдобри понуди