.

.

СЕЈС Лејди Течна Сјајна Сенка За Очи Треперливи Облоги За Очи За Женска Шминка, Крем За Сјај За Очи Во Сенка За Очи Козметика, Долготрајна Пигментирана Метална Мазн?

СЕЈС Лејди Течна Сјајна Сенка За Очи Треперливи Облоги За Очи За Женска Шминка, Крем За Сјај За Очи Во Сенка За Очи Козметика,

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

●SACE LADY SLITTER КРЕМ за СЕНКИ за ОЧИ qtвезда дијамантска течна сенка за очи која комбинира сјајни бисери и кремаста формула за да создаде најмногу хипнотизирачки очи Потребно е само малку за да се постигне светол и сјаен изглед.Совршен за дневна шминка или во движење. ●УЛТРА СВИЛЕН СЈАЈ МУЛТИ-КОРИСТЕНА СЕНКА за ОЧИ ● Вклучувајќи 4 покриеност сјајните бои може да се користат како сенка за очи, ајлајнер, хајлајтер или шминка за усни. Совршен за нагласување на внатрешниот агол или некој мал хајлајтер под очните капаци. Одлично за специјални прилики или забави за шминкање. ●ДОЛГОТРАЈНА И ВИСОКО ПИГМЕНТИРАНА€ Прилично сребрена бронзена златна искра течна сенка. Убаво се меша, брзо се суши и не се размачкува. Многу пигментиран и долготраен, останува цел ден и изгледа природно. ●ЛЕСНО СЕ МЕША, МАЛКУ ОДИ ДОЛГ ПАТ, лесно нанесување, непречено се лизга, се вклопува како сон. Брилијантните бои ќе ви се појават на очите. Мала количина оди долг пат. Водоотпорен и отпорен на пот. Лесно се отстранува. €БЕЗ СУРОВОСТ ПРЕКРАСЕН СЈАЈ на ТРЕПЕРЕЊЕ q Светла и сенка за очи со големо влијание може да се користи самостојно или да се меша со која било шминка што ја сакате.

Други карактеристики

Најдобри понуди