.

.

Outfmvch Тоа Не Влечете Ајлајнер Сенка За Очи Молив Бисер Ајлајнер Комплет Молив За Очи Молив Сјај За Очи За Жени Поставете Шминка За Очи За Усни За Очи Шарени Ајлајнер ?

Outfmvch Тоа Не Влечете Ајлајнер Сенка За Очи Молив Бисер Ајлајнер Комплет Молив За Очи Молив Сјај За Очи За Жени Поставете Шминка За

DEN 59.04

Количина на стоки
Тековен

ВИСОКО ПИГМЕНТИРАН : Облечете Го Окото На Мачката Со Екстремно долго носење, Непроѕирен Пигмент Овој Течен Ајлајнер со мастило Има Најдобро Неверојатно Лизгање и Исплата на Бои, Создадете Изглед За Шминка За Очи Што привлекува Најголемо Внимание. СОЗДАДЕТЕ ИЗГЛЕД : Финиот Совет сличен На Маркер Нуди Прецизна Апликација за Секого Од Почетници до Добрите И Резултира со Убаво Дефинирани Очи кои Ќе Остават Траен Впечаток. Совршено За Цртање Од Тенки, Прецизни Линии, До Дебели, Драматични Потези. Шминка За Хајлајтер,Шминка За Очи,Сенка За Очи,Корејска Шминка,Шминка За Стапчиња За Сенки За Очи,Стап За Осветлување За Очи,Палети За Шминка,Сјај За Очи,Стап За Хајлајтер. боја сјај око молив сенка стап металик треперлива сенка за очи долготраен интензивен висок сјај бисерни ајлајнер партија фестивал шминка светка дрво дијамант разнобојни сјајна чад кремаста мат неутрален рефус водоотпорен пенливи брзо сушење. Стап За Сенки За Очи, Шминка Засекогаш,Молив За Очи,Апликатор За Сенки За Очи Двострано, Стап За Шминка За Истакнување. Тоа Нема Затегнување Ајлајнер Сенка За Очи Молив Бисер Ајлајнер Комплет Молив За Очи Молив За Очи Сјај За Очи За Жени Поставете Шарени Ајлајнер Боја на Очи 1,6 мл Лента за Шминка За Ајлајнерпроизвод Опис : што е тоа : ајлајнер со ултра прецизен врв на флота за супериорна контрола и точност. Што прави : ова е напредна формула за течен ајлајнер, сега со уште пофин, ултра тенок врв што ви овозможува да се редите и дефинирате со прецизни потези. Останете Цел Ден Течна Облога За Очи-Микро Врвот е совршен за пополнување на просторите помеѓу трепките, брзо и лесно правење трепките да изгледаат пополни. Формулата лесно се лизга, брзо се суши и нема или ќе работи-од ден во ноќ. За природен изглед, поставете го врвот на ајлајнерот помеѓу трепките за да ја пополните линијата на трепките.

Други карактеристики

Најдобри понуди