.

.

Убавината Наоѓа 4д Сјајна Маскара Со Трепки Дијамантски Трепки За Жени Концертна Шминка Водоотпорна Долготрајно Задебелување Издолжување &засилувач; Лесно Се Отс?

Убавината Наоѓа 4д Сјајна Маскара Со Трепки Дијамантски Трепки За Жени Концертна Шминка Водоотпорна Долготрајно Задебелување

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

ПРИРОДНА МАСКАРА : Природната Формула На Сјајната Маскара Нема да Им наштети на Трепките и Очите Тоа Нема Да Ви Од Носење . Совршен За Шминка. ДОЛГОТРАЈНА И ВОДООТПОРНА : Оваа Водоотпорна Природна Маскара Гарантира Дека Нема Да Бидете Уништени Од Пот Или Дожд Во Текот На Целата Година Day.It Може Да Ја Одржува Формата На Долги Виткање Трепки и може да Ви Помогне Да Одржувате Добро во текот на Денот. Како ДА СЕ КОРИСТИ : Започнете Со Вашата Обична Маскара И Почекајте Додека не се Исуши Пред Да Ја Нанесете Маскарата Со Дијамантски Сјај, Која Може Постојано Да се Четка и Бојадисува Близу До Коренот На Трепките Без Да се Грижите дали Ќе Ја Уништите Трепката. (СОВЕТ : Секој Користи Различни Методи за Четкање На Трепките, Така Што Ефектот може . Се Препорачува Да Користите Мала Количина Дијамантска Маскара И Да Ја Четкате Повеќе Од 3 Пати За Подобар Ефект. МАЗНА : Нашата Флеш Маскара Веднаш Ќе Ги Издолжи и Непречено Ќе Ги Згусне Трепките. Работи Добро За Вашите Прекрасни Очи И Целокупната Шминка И Може Да Ја Направи Вашата Трепка Сјајна И Пенлива. НАЈДОБРО ЗА ЗАБАВА : Оваа Дијамантска Течна Маскара е Совршена за Забава, Концерт, Фестивал, Костим Или Прослава.Вашите Трепки Ќе Светат На Светлина. И, Исто Така, Може Да Го Примени На Веѓите За Уште Поубаво. Убавината Наоѓа 4д Сјајна Маскара Со Трепки Дијамантски Трепки За Жени Концертна Шминка Водоотпорна Долготрајно Задебелување Издолжување И Лесна За Отстранување Маскара Шминкасјај маскарата е сѐ — ги прави вашите трепки со минимален напор.

Други карактеристики

Најдобри понуди