.

.

Кармини за мечка со клучеви, 2 Во 1 Кармин За Мечка Со Клучеви Магла Мат Кадифе Сјај За Усни Навлажнувачки Дамки За Усни Водоотпорен Долготраен Сјај За Усни На Мечка ?

Кармини за мечка со клучеви, 2 Во 1 Кармин За Мечка Со Клучеви Магла Мат Кадифе Сјај За Усни Навлажнувачки Дамки За Усни Водоотпорен Долготраен

DEN 992.00

Количина на стоки
Тековен

●Кармини за Мечка со приврзок за клучеви 2 во 1 Кармин за Мечка Со Приврзок за Клучеви е дизајниран со приврзок за клучеви, извадете го во секое време, насекаде Не грижете се дали ќе заборавите да понесете кармин. И не е лесно да се изгуби. ●Мат Текстура+ боја За Заклучување Со Долго време, мат текстура, симпатичен изглед. Богата боја и непречено примена на усните, прекрасни мат кармин чувства. ●Лесен и Мазен●Додадете навлажнувачки состојки, нашата глина за усни е мека, мат, но не и сува. Поради текстурата на кал може да биде цврсто на вашите усни, долготрајна и нелеплива. ●Повеќе Опции за Боја € 6 достапна природна боја, форма на иновации, рендерирање со висока боја, лесна за носење. Задоволете ги вашите потреби за секоја пригода. Без разлика дали сте почетник за шминка или шминкер, тоа е совршено за секого. Погоден за цела сезона шминка и во сите прилики. ●Совршен Подарок ●лесната текстура нуди свилено чувство со нулта гравитација. Погоден за купување како лична употреба или како подарок за вашата мајка, сопруга, девојка пријатели на роденден, денот на Благодарноста, Божиќ,Ноќта на Вештерките или други фестивали. Кармини за мечка со клучеви, 2 Во 1 Кармин За Мечка Со Клучеви Магла Мат Кадифен Сјај За Усни, Водоотпорни Долготрајни Карактеристики На Глинена Кал Без Бранови : текстурата на овој комплет за сјај за усни е мазна и нежна, покрај тоа, бојата на овој долготраен сјај за усни е природна и лесна за нанесување.

Други карактеристики

Product Name:
Keychain Bear Lipsticks
Color:
 
1# Qifen white peach (oolong tea):
2# for Alice (rich daughter):
3# Huaqi sweet pomelo (gentle):
4# sweet rice cake (gray powder):
5# expired toast (brown mouth):
6# Beihai and Mao (milk coffee):
Size:
1.2*1.8*0.9 inch (3.1*4.6*2.2 cm)
Weight:
about 24.5g
Package Includes:
2 / 3 / 6 * lipsticks:
Note:
1. Due to different light conditions,please allow slight deviation for color.:
2. Please allow 1-2 cm/ 0.39-0.78 inch errors due to different manual measurement.:
  :

Најдобри понуди