.

.

Хенрик Цетерберг Автограм Малку Цезар Арена Официјална Игра Пак-Автограм Нхл Пакови

Хенрик Цетерберг Автограм Малку Цезар Арена Официјална Игра Пак-Автограм Нхл Пакови

DEN 2620.64

Количина на стоки
Тековен

Ако е автограм, вклучува индивидуално нумериран, евидентен холограм Категорија; Автограм Нхл Пакови. Хенрик Цетерберг Автограм Малку Цезар Арена Официјална Игра Пак Ако производот не е потпишан или не се користи, холограмот нема да биде вклучен хенрик цетерберг сувенири. Детроит Црвени крилја сувенири.

Други карактеристики

Најдобри понуди