.

.

1978 година Топс Кливленд Индијанци во близина на екипата го поставија Кливленд Индијанците НМ Индијанци

1978 година Топс Кливленд Индијанци во близина на екипата го поставија Кливленд Индијанците НМ Индијанци

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Тимските комплети, стартерите и многу се прават одлични подароци за секој обожавател на Кливленд Индијанци Картите вклучени во овој сет ќе се продаваат за ако се купат одделно. Вклучени некои клучни играчи се : Рико Карти, Ларвел Бланкс и Johnон Johnони Груб. Оваа Индијци од Кливленд во 1978 година во близина на екипите содржи 27 картички, во просек на одлична/нане+ 6,5 состојба. 100% гаранција за задоволство за сите набавки. За прашања во врска со нашите производи, ве молиме контактирајте не. Тимските комплети, стартерите и многу се прават одлични подароци за секој обожавател на Кливленд Индијанци. Картите вклучени во овој сет ќе се продаваат за ако се купат одделно. Вклучени некои клучни играчи се : Рико Карти, Ларвел Бланкс и Johnон Johnони Груб. Оваа Индијци од Кливленд во 1978 година во близина на екипите содржи 27 картички, во просек на одлична/нане+ 6,5 состојба. 100% гаранција за задоволство за сите набавки. За прашања во врска со нашите производи, ве молиме контактирајте не. 1978 година Топс Кливленд Индијанци во близина на екипата ги постави Индијанците од Кливленд (Сет) Н. Ова е Индијци во Кливленд во 1978 година во близина на тимскиот сет. Ние ги дизајнираме блиските комплетни тимски комплети користејќи ги поголемиот дел од картичките за тој тим и ги оставаме скапите картички. Додека повремено ќе испуштиме некои скапи картички за дебитанти за супер starвезди, повеќето од отстранетите картички се скапите високи броеви, кратки печати и картички за дебитанти со мулти-плеери, кои додаваат мала корист на колекционерот на Team Set. Потоа, другите картички можат да се додадат, од нашиот инвентар од над еден милион картички, како што дозволува вашиот буџет. Овој близу тим сет содржи 27 картички од можните 30 картички.

Други карактеристики

Најдобри понуди