.

.

Oshош Андерсон го автограмираше официјалниот МЛБ Бејзбол Атланта Бравес, Детроит Тигерс Тристар Холо #6232894 - Автограмски бејзбол

Oshош Андерсон го автограмираше официјалниот МЛБ Бејзбол Атланта Бравес, Детроит Тигерс Тристар Холо 6232894 - Автограмски бејзбол

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен Категорија; Автограмирани бејзбол. Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмирани бејзбол. Oshош Андерсон го автограмираше официјалниот МЛБ Бејзбол Атланта Храбри, Детроит Тигерс Тристар Холо #6232894 Ако производот е непотпишан или не е користен во игра, холограм нема да биде вклучен меморија за Jош Андерсон. Меморијабилии на Атланта Храбри.

Други карактеристики

Најдобри понуди