.

.

2021 Архиви на Топс Архиви Бејзбол хоби 10-кутија

2021 Архиви на Топс Архиви Бејзбол хоби 10-кутија

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

Конфигурација : 8 пакувања по кутија 24 картички по пакет. 10 кутии по случај. Побарајте 2 автограми на картичка по кутија во просек! Земете уште едно патување по мемориската лента и прославете 70 години бејзбол картички Топс, со издавањето на Бејзбол Архивите на Топс 2021 година, во целата своја носталгична слава! Соберете го целиот сет на бази од 300 карти, со дизајни од 7 децении на Топс и пошироко!.

Други карактеристики

Најдобри понуди