.

.

година Сан Франциско 49ерс Антион Бетеа #41 Игра издадена бела маичка DP16471 - непотпишана игра во НФЛ користена дресови

година Сан Франциско 49ерс Антион Бетеа 41 Игра издадена бела маичка DP16471 - непотпишана игра во НФЛ користена дресови

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен Категорија; Непотпишана игра во НФЛ користени дресови. Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Непотпишана игра во НФЛ користени дресови. 2016 година Сан Франциско 49ерс Антионе Бетеа #41 игра издадена бела маичка DP16471 Ако производот е непотпишан или не е користен за игра, холограмот нема да биде вклучен меморијалии. Меморијабилии на Сан Франциско 49ерс.

Други карактеристики

Најдобри понуди