.

.

FRCCTRE 2 пакувања таеквондо клоци влошки, трајни впечатливи влошки за удар, клоци на целни влошки за пробивање на лопатки за тае Квон направи тренинг за воени вештини ?

FRCCTRE 2 пакувања таеквондо клоци влошки, трајни впечатливи влошки за удар, клоци на целни влошки за пробивање на лопатки за тае Квон направи

DEN 541.92

Количина на стоки
Тековен

Влошки за клоци на Таеквондо : Сет доаѓа со 2 пакувања црвени двострани таеквондо клоци Секоја влошки за кик мери приближно. 15 "x 2,5" x 7,5 ". Може да се користи за Tae Kwon DO, MMA, KARATE, BOXING, MUAY Thai или Hapkido Practic special reinforced highlight elastic board and compression sponge filling, which is durable and wearresistant. Wrist Straps Design : Our taekwondo striking pads designed with a heavy duty elastic wrist strap to stop the kick pad from dropping, can be used for high or low kicks. This Целта на стапалото на Таеквондо е многу лесна за употреба, безбедна и сигурна. Добри перформанси : Овој удар на ударни влошки направени за тешки хит, комбинации на клоци и обука за брзина. Одлично за вежбање на ниски и високи клоци. Вградените табли во влошките произведуваат гласно впечатливо звук кога ќе ви помогне да ја измерите ефикасноста на вашите клоци и точноста на вашите штрајкови. Ефективна опрема за вежбање : Оваа двојна еднострана воени вештини за удирање е идеална алатка за подобрување на точноста, ја подобрува брзината и развивањето на силата. Совршен за таеквондо, карате, спаринг, спаринг, Навивачи на ММА, или друг вежбач на боречки вештини на обука. Влошки за клоци на Таеквондо : Сет доаѓа со 2 пакувања црвени двострани таеквондо клоци. Секоја влошки за кик мери приближно.

Други карактеристики

Најдобри понуди