.

.

Хенк Арон Еди Метјус потпиша официјален бејзбол во НЛ со целосно писмо на ЈСА - автограмирани бејзбол

Хенк Арон Еди Метјус потпиша официјален бејзбол во НЛ со целосно писмо на ЈСА - автограмирани бејзбол

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен Категорија; Автограмирани бејзбол. Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмирани бејзбол. Хенк Арон Еди Метјус потпиша официјален бејзбол во НЛ со целосна буква на ЈСА, ако производот е непотпишан или не е користен за игра, холограм нема да биде вклучен Меморијабилија на Хенк Арон. Меморијабилии на Атланта Храбри.

Други карактеристики

Најдобри понуди