.

.

Schwalbe AV17 Внатрешни цевки 700 x 28-45C / 28 27, Schrader Valve

Schwalbe AV17 Внатрешни цевки 700 x 28-45C / 28 27, Schrader Valve

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Докажани цевки од Швалбе за повеќето тркала од 700 Ц, на или надвор од патот Тип на вентил : Автоматско 40мм. Оригинален производ на Швалбе. Цената е за 2 внатрешни цевки. Внатрешните цевки Schwalbe AV17 се дизајнирани и произведени за да го задржат воздушниот притисок значително подолго од нивните конкуренти. Не само што секоја индивидуална цевка е надуена и вметната во калап за да се обезбеди дека има дури и дебелина на wallидот и одлично задржување на воздухот, тие исто така се чуваат под притисок за 24 часа за да го тестираат задржувањето на воздухот. Одговара на сите гуми за следнава големина : 27 x 1-1/2 (40-609) 700 x 28c (28-622) (28 x 1,10) 700 x 30 C (30-622) (28 x 1,20) 700 x 32c ( 32-622) (28 x 1,25) 700 x 35 C (37-622) (28 x 1,40) 700 x 38 C (40-622) (28 x 1,50) 700 x 40 C (62-622) (28 x 1,60) 700 x 45 C (47-622) (28 x 1,75) 27 x 1-1/4 (32-630) 700 x 38b (40-635) (28 x 1-1/2) Херметичност : Швалбе цевките го задржуваат притисокот на воздухот значително подолго. Квалитетот и материјалната чистота на гумената мешавина директно влијаат на квалитетот на цевката. Секоја цевка Швалбе е индивидуално надуена и вметната во калап. Ова обезбедува рамномерна дебелина на wallидот и одлично задржување на воздухот. Сигурност : Конзистентната контрола на квалитетот ја носи со себе безбедноста на употребата : Секоја цевка е надуена во фабриката и се чува под притисок 24 часа со цел да се тестира задржувањето на воздухот.

Други карактеристики

Најдобри понуди