.

.

Роџер Клеменс JSA COA потпиша 8x10 Фото Автограм - Автограмирани фотографии од MLB

Роџер Клеменс JSA COA потпиша 8x10 Фото Автограм - Автограмирани фотографии од MLB

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен Категорија; Автограмирани фотографии од MLB. Роџер Клеменс JSA COA потпиша 8x10 фото-автограм Ако производот е непотпишан или не е користен за игра, нема да биде вклучен холограм, меморија за Роџер Клеменс. Меморијабили на Хјустон Астрос.

Други карактеристики

Најдобри понуди