.

.

Кутија за креда на Билиард Билиард, 3 слоја Алуминиум Октагон држач за креда, Универзален магнетски базен знак, кутија за креда, не -лизгање на билијард, алатка за ба?

Кутија за креда на Билиард Билиард, 3 слоја Алуминиум Октагон држач за креда, Универзален магнетски базен знак, кутија за креда, не -лизгање

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

Соградба за употреба : Магнетната билијард кутија за складирање на креда е погодно за да се носи креда, лесно за играчите да земаат креда во секое време Моќната магнетна сила го прави кутијата со креда лесна за отворање или затворање, спречувајќи ја креда да се навлажни. Опсег на Applicaiton : Овој држач за креда за знаци на билијард генерално се користи за складирање на тркалезна, октагонална и квадратна креда во прав. Оваа кутија за прашок од чоколадо билијард има едноставна и компактна структура и е лесна за употреба. Добра изработка : Носителот на креда за билијард е исклучителна изработка, убав дизајн на изглед, преносна големина, обезбедувајќи одлично со искуство. Изгребајте ги рацете. Материјали со висок квалитет : држачот на креда за билијард е изработен од избран 6063 алуминиум, отпорен на абење и отпорен на пад, издржлив и има долг животен век. Компактен и преносен : клипот за држач за креда е мал по големина, светлина во тежина, лесен за носење и може да се користи во кое било време и каде било. Тоа е одличен додаток за знак за билијард. Соградба за употреба : Магнетната билијард кутија за складирање на креда е погодно за да се носи креда, лесно за играчите да земаат креда во секое време. Моќната магнетна сила го прави кутијата со креда лесна за отворање или затворање, спречувајќи ја креда да се навлажни. Опсег на Applicaiton : Овој држач за креда за знаци на билијард генерално се користи за складирање на тркалезна, октагонална и квадратна креда во прав. Оваа кутија за прашок од чоколадо билијард има едноставна и компактна структура и е лесна за употреба.

Други карактеристики

Item Type:
 Billiard Chalk Holder Clip
Product Material:
6063 Aluminum
Weight:
Approx. 114g / 4.0oz
Package List:
1 x Billiard Chalk Box 1 x Billiard Chalk Clip1 x Iron Sheet  
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.

Најдобри понуди