.

.

2020 Бауман Нацрт Бејзбол #Бд-57 Јордан Вокер Пред-Дебитант Картичка Кардинали-1 Бауман Картичка

2020 Бауман Нацрт Бејзбол Бд-57 Јордан Вокер Пред-Дебитант Картичка Кардинали-1 Бауман Картичка

DEN 400.00

Количина на стоки
Тековен

1 Бауман Картичка На Џордан Вокер Во близина на нане до нане состојба. Доаѓа во заштитен врвен натоварувач за негова заштита и за прикажување. 2020 Бауман Нацрт Бејзбол #Бд-57 Јордан Вокер Пред-Дебитант Картичка-Сент Луис кардинали. Ова е оригинална, автентична бејзбол картичка На Џордан Вокер произведена од Топс (Нацрт-картичките На Бауман се направени Од Топс) во 2020 година. Иако ова не е официјална Дебитантска Картичка На Вокер, многу колекционери ја третираат слично на Дебитантска Картичка бидејќи тоа е неговата прва боуманова картичка. Картичката е Во состојба На Нане До Нане. Прикажана фотографија на акции.

Други карактеристики

Најдобри понуди