.

.

Eyои Синделар ја потпиша Националната оценка на Аугуста, АД - автограмирани резултати за голф

Eyои Синделар ја потпиша Националната оценка на Аугуста, АД - автограмирани резултати за голф

DEN 399.84

Количина на стоки
Тековен

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен Категорија; Автограмирани резултати со голф. Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмирани резултати со голф. Eyои Синделар ја потпиша Националната оценка на Аугуста, ако производот е непотпишан или не е користен за игра, нема да биде вклучен холограм, меморија за eyои Синделар.

Други карактеристики

Најдобри понуди