.

.

1968 Топпс #247 Johnони Бенч Дебитант картичка BGS BCCG 9 во близина на Mint+ - Бејзбол плочи за дебитантски картички

1968 Топпс 247 Johnони Бенч Дебитант картичка BGS BCCG 9 во близина на Mint+ - Бејзбол плочи за дебитантски картички

DEN 515.20

Количина на стоки
Тековен

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен Категорија; Бејзбол картички за дебитант. Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Бејзбол картички за дебитант. 1968 Топпс #247 nyони Бенч Дебитант картичка BGS BCCG 9 во близина на Mint+ Ако производот е непотпишан или не е користен за игра, холограмот нема да биде вклучен меморијали на nyони Бенч. Меморијабили на Синсинати црвени.

Други карактеристики

Најдобри понуди