.

.

СТИГА Предност Професионални Пинг-Понг Маси-Конкуренција Внатрешен Дизајн Со нето &засилувач; Пост - 10 Минути Лесно Склопување Пинг-Понг Маса Со Репродукција На Ед?

СТИГА Предност Професионални Пинг-Понг Маси-Конкуренција Внатрешен Дизајн Со нето &засилувач; Пост - 10 Минути Лесно Склопување Пинг-Понг Маса

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

ТУРНИР-КВАЛИТЕТНА ВНАТРЕШНА МАСА ЗА ПИНГ-ПОНГ НАМЕНЕТА ЗА ИГРАЊЕ НА ПРОФЕСИОНАЛНО НИВО-Се Одликува со 10-минутен Дизајн На Брза Игра што доаѓа 95% претходно составен од кутијата за брзо и лесно поставување ЛЕСНА и УДОБНА ТРАНСПОРТНОСТ – половини за тркалање И транспорт на маса без Напор користејќи 4" врвни тркалца за заклучување за практично складирање и поставување. ПРО КАРАКТЕРИСТИКИТЕ ОБЕЗБЕДУВААТ ОДЛИЧНА ИГРАНОСТ-Одлична можност за играње со q " - дебел врв на масата со повеќе завршни ролери и ленти со свилен екран. ПРИЦВРСТЕТЕ ја И ОТСТРАНЕТЕ ја МРЕЖАТА ОД ТУРНИР со ЛЕСНОТИЈА-Лесно закачете ја И отстранете ја мрежата и комплетот во стилот на стегач 72' што вклучува прилагодување на напнатоста и висината. ГАРАНТИРАНО ЗАДОВОЛСТВО - Од 1927 Година, Ескалад Спортс се гордее со производство на квалитетни производи. Со целосно екипиран тим за услуги на клиентите, ние сме посветени на обезбедување љубезна грижа и 00% гаранција дека ќе бидете задоволни со вашето купување. ТУРНИР-КВАЛИТЕТНА ВНАТРЕШНА МАСА ЗА ПИНГ-ПОНГ НАМЕНЕТА ЗА ИГРАЊЕ НА ПРОФЕСИОНАЛНО НИВО-Се Одликува со 10-минутен Дизајн На Брза Игра што доаѓа 95% претходно составен од кутијата за брзо и лесно поставување. ЛЕСНА и УДОБНА ТРАНСПОРТНОСТ – половини за тркалање И транспорт на маса без Напор користејќи 4" врвни тркалца за заклучување за практично складирање и поставување.

Други карактеристики

Најдобри понуди