.

.

4 парчиња неонски пакувања 80 -тите години на забави за забави од оксфорд крпа фани пакувања пакувани вреќи со ремен со прилагодлив појас за забави кои пешачат велос?

4 парчиња неонски пакувања 80 -тите години на забави за забави од оксфорд крпа фани пакувања пакувани вреќи со ремен со прилагодлив

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

【Доста боја】 ќе добиете 4 парчиња фани пакувања во живописни бои, овие бои можат да одат добро со облеката, да ве натераат да изгледате поубаво, да станете во фокусот на многу луѓе, можете да ги споделите и со вашите пријатели и семејство, тие ќе бидат среќен 【Погодни и издржливи】 пакувања на фани, тие се изработени од висококвалитетни крпи и метални патенти, лесни и удобни, водоотпорни и отпорни на абење, вашите важни работи нема да се навлажни, а засилувањето во форма на Х на зглобот го прави потрајно. 【Правилна големина】 Секоја пакувања на неонски фани мери приближно 12 x 6 x 6 инчи Тие имаат 2 метални патенти може да држат многу предмети, тие имаат 2 метални патенти како копчиња, чаши, картички, мобилни телефони, чанти, итн. Овие ремени можат да бидат Лесно прилагодено од 15 инчи до 43 инчи со главни отвори за патент со мерење приближно 9,5 x 5 инчи. 【Погодни за повеќето прилики】 Овие пакувања на фани се погодни за различни прилики во затворен и надворешно, кога правите спорт, вежбате, трчате, велосипедизам, патување, одење, работа на отворено, шопинг, итн., Тоа е многу погодно за складирање предмети без да се грижите за губење на нив. 【DIY и подароци】 Боите на пакувањата Фани се солидни бои, можете да ја користите вашата имагинација за DIY на нив, тие се исто така одлични подароци, ако имате какви било прашања, слободно контактирајте со нас. 【Доста боја】 ќе добиете 4 парчиња фани пакувања во живописни бои, овие бои можат да одат добро со облеката, да ве натераат да изгледате поубаво, да станете во фокусот на многу луѓе, можете да ги споделите и со вашите пријатели и семејство, тие ќе бидат среќен. 【Погодни и издржливи】 пакувања на фани, тие се изработени од висококвалитетни крпи и метални патенти, лесни и удобни, водоотпорни и отпорни на абење, вашите важни работи нема да се навлажни, а засилувањето во форма на Х на зглобот го прави потрајно. 【Правилна големина】 Секоја пакувања на неонски фани мери приближно 12 x 6 x 6 инчи Тие имаат 2 метални патенти може да држат многу предмети, тие имаат 2 метални патенти како копчиња, чаши, картички, мобилни телефони, чанти, итн.

Други карактеристики

Material:
Quality nylon fabric
Packaging:
PE bag
Size:
approx. 35.6 cm /14 in. Long and approx. 15 cm /6 in. High
Quantity:
4PCS
Warm Notice:
The color may exist slight difference due to different screen displays. :
The text printed on the product is for description only, not for brand use. :

Најдобри понуди