.

.

1989 Топпс # 555 Берт Бливен Минесота Близнаци НМ/МТ Близнаци

1989 Топпс 555 Берт Бливен Минесота Близнаци НМ/МТ Близнаци

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Прикажаната слика е вистинското скенирање на картичката што ќе ја добиете Мора да има за кој било обожавател!. Одлично за секој колекционер на близнаци во Минесота. Ние сме #1 продавач на гроздобер картички преку Интернет, картичките на Дин има над 1,5 милиони спортски картички во инвентар. Едно наплата за испорака - без оглед колку картички - и повеќето нарачки испраќаат ист ден!. Прикажаната слика е вистинското скенирање на картичката што ќе ја добиете. Мора да има за кој било обожавател!. Одлично за секој колекционер на близнаци во Минесота. Ние сме #1 продавач на гроздобер картички преку Интернет, картичките на Дин има над 1,5 милиони спортски картички во инвентар. Едно наплата за испорака - без оглед колку картички - и повеќето нарачки испраќаат ист ден!. 1989 Топпс # 555 Берт Бливен Минесота Близнаци (Бејзбол картичка) НМ/МТ близнаци. Картите на Дин е основана во 2001 година од страна на Дин Ханли, колекционерски колекционер на картички и стана водечки онлајн продавач на гроздобер спортски картички и картички што не се спорти.

Други карактеристики

Најдобри понуди