.

.

Детска Вреќа За Удирање Отскокнување Без Надувување Стоечка Боксерска Торба За Итно Отскокнување Назад Тешка Вреќа За Удирање За Вежбање Карате, Таеквондо, Мма Бо?

Детска Вреќа За Удирање Отскокнување Без Надувување Стоечка Боксерска Торба За Итно Отскокнување Назад Тешка Вреќа За Удирање За Вежбање Карате,

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

МАТЕРИЈАЛ : Нашата Вреќа за Удирање изработена од издржлив повеќеслоен пвц материјал И сигурно ќе ги исполни вашите енергични стандарди за обука.Имаме и "поправка лепенка" кога некаде протекува. КАРАКТЕРИСТИКИ : солиден винил конструкција може да издржи напад на клоци и удари, и секогаш ќе отскокнување назад за повеќе. Основата може да се наполни со песок или вода за стабилност; Песокот се покажа како поефикасен за поголемите деца на возраст од 5 6 7 8 9 10 11 12 или повеќе. СЦЕНА : дизајнот на тешка торба Што не виси ви овозможува да вежбате каде и да е најзгодно - совршено во вашиот дом или комерцијална теретана.Поради оваа боксерска торба е На Надувување,можете да ја носите на плажа или шума итн. МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН : оваа забавна торба за удирање на надувување е одлична и за одржување на кондиција или за користење како стрес бастер и може да се користи и за возрасни и За Тинејџери.Исто така, може да биде обука ЗА мма,Карате или Кунг Фу, притисок на ослободување. ПРЕДНОСТИ : Ја Подобрува координацијата и флексибилноста, согорува калории и испушта стрес.Карпи напред и назад со секој удар, Идеален и За тренинзи за кик-бокс. МАТЕРИЈАЛ : Нашата Вреќа за Удирање изработена од издржлив повеќеслоен пвц материјал. И сигурно ќе ги исполни вашите енергични стандарди за обука.Имаме и "поправка лепенка" кога некаде протекува. КАРАКТЕРИСТИКИ : солиден винил конструкција може да издржи напад на клоци и удари, и секогаш ќе отскокнување назад за повеќе. Основата може да се наполни со песок или вода за стабилност; Песокот се покажа како поефикасен за поголемите деца на возраст од 5 6 7 8 9 10 11 12 или повеќе. СЦЕНА : дизајнот на тешка торба Што не виси ви овозможува да вежбате каде и да е најзгодно - совршено во вашиот дом или комерцијална теретана.Поради оваа боксерска торба е На Надувување,можете да ја носите на плажа или шума итн.

Други карактеристики

Најдобри понуди