.

.

Inoomp 2pcs голф клучеви за клучеви за клучеви за автомобили мажи за клучеви за автомобили клучеви клучеви клучни клучеви клучеви за клучеви прстен играч клуч за голф к?

Inoomp 2pcs голф клучеви за клучеви за клучеви за автомобили мажи за клучеви за автомобили клучеви клучеви клучни клучеви клучеви

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Цинк легура Направени во САД или увезени. Синџир на клупски клубови со клупски автомобили- Лесен за употреба, можете да ги користите за да ги украсите вашите клучни прстени или торби добро, специјални и практични. Клуче за клучеви- приврзоците се изработени од врвен материјал, кој е издржлив и практичен за време на употреба. Декоративен клуч за клучеви- Исклучителна и креативна форма на голф, роман, прекрасни DIY декоративни додатоци. Мажи за клучеви- Исклучителна и голф форма, роман, прекрасни DIY декоративни додатоци. Виси клучеви- стилски изглед, дизајн, добро чувство на рака, не штетно за вашата рака. Список на пакети 2 X Карактеристики на синџирите на клучеви за голф -боја : Златна, сребрена папа клучева -материјал : легура на цинк, пластични голф -забави -големина : 9.18x0 подароци за играч за голф. -Нета : Бојата на малата топка е случаен подарок за голф. -Икстикувана изработка и издржлив, стилски изглед, деликатен и роман украс на ранец. -Пајците се прецизно направени и бојата не е лесна за избледување.

Други карактеристики

Најдобри понуди