.

.

1951 Топс Синиот грб скоро комплетен сет екс

1951 Топс Синиот грб скоро комплетен сет екс

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Прикажаните слики се вистинските скенирања на картичките што ќе ги примате Картите вклучени во овој сет ќе се продаваат за ако се купат одделно. Вклучени некои клучни играчи се : nyони Мизе, Боб Боби Доер и Били Кокс. Овој Blue Back од 1951 година Blue Back Secment Contect содржи 50 картички, во просек на одлични 5 состојби. 100% гаранција за задоволство за сите набавки. За прашања во врска со нашите производи, ве молиме контактирајте не. Прикажаните слики се вистинските скенирања на картичките што ќе ги примате. Картите вклучени во овој сет ќе се продаваат за ако се купат одделно. Вклучени некои клучни играчи се : nyони Мизе, Боб Боби Доер и Били Кокс. Овој Blue Back од 1951 година Blue Back Secment Contect содржи 50 картички, во просек на одлични 5 состојби. 100% гаранција за задоволство за сите набавки. За прашања во врска со нашите производи, ве молиме контактирајте не. 1951 Topps Blue Back Recove Complete Set (сет на бејзбол) Пр. Овој скоро комплетен сет содржи 50 картички од можните 52 картички. Ова не е комплетен сет. Овој сет не ги вклучува следниве картички : #30 ЕНОС колење, #40 Вик Верц Картите рангирани според Вредноста : 1951 Топс Сина Бек #37 Боби Доер : ПСА 5 - Екс 1951 Топс Сина Бек #50 Johnони Мизе : 7 - НМ 1951 Topps Blue Back #1 Eddie Yost : PSA 5 - EX 1951 Topps Blue Back #44 John Wyrostek : 8 - NM/MT 1951 Topps Blue Back #48 Billy Cox : PSA 5.

Други карактеристики

Најдобри понуди