.

.

Грег Хил автограмираше фудбалска картичка 1994 Класичен про -линија дебитант #352 - НФЛ автограмирани фудбалски картички

Грег Хил автограмираше фудбалска картичка 1994 Класичен про -линија дебитант 352 - НФЛ автограмирани фудбалски картички

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен Категорија; NFL автограмирани фудбалски картички. Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; NFL автограмирани фудбалски картички. Автограмска фудбалска картичка Грег Хил (началници на Канзас Сити) 1994 Класичен про -линија дебитант #352. Ставката доаѓа целосно сертифицирана со привремено очигледен, сериски холограм и сертификат за автентичност. Ако производот е непотпишан или не е користен за игра, холограм нема да биде вклучен меморијали на Грег Хил. Меморијабили на Канзас Сити.

Други карактеристики

Најдобри понуди