.

.

САД запечатуваат најголемиот дел-RS-HUS70-287 Ultra Phather Buna-N гумена лента со акрилно лепило, 70A, 1/4 висина, 2 ширина, должина од 5

САД запечатуваат најголемиот дел-RS-HUS70-287 Ultra Phather Buna-N гумена лента со акрилно лепило, 70A, 1/4 висина, 2 ширина, должина од 5

DEN 1004.32

Количина на стоки
Тековен

Облик : лента; Материјал : Буна-Н; Одделение : Ултра сила; Дурометар : 70а; Тип на поддршка : Акрилно лепило Дебелина : 1/4 "; ширина : 2"; Должина : 5 стапки. Боја : црна; Текстура : мазна. Јачина на затегнување : 2.500 psi; Издолжување : 4; Јачина на солза : 25 N/mm; Компресија на компресија : 0,28; Густина : 1,35 g/cm3. Опсег на температура : -30 ° до 250 ° F; Опсег на температура на лепило : -30 ° до 230 ° F; Спецификации се сретнат : ASTM D2000 BF 717. Продавници за продавници; Автомобилско гориво-инјектирање-добро-над-воздух-надлежби. Продавници за продавници; Автомобилско гориво-инјектирање-добро-над-воздух-надлежби. Оваа формулација е посилна и потрајна од стандардната и високата јачина Buna-N за најсложените апликации. Buna-N е идеален за масла, маснотии, горива и нафтени апликации. Исто така, работи добро со вода и благи хемикалии и има одлични физички својства што го прават тешки и издржливи.

Други карактеристики

Најдобри понуди