.

.

YUESFZ BRASS ROW H62 Термичка спроводливост DIY уметности занаети Декорација бакарен лист

YUESFZ BRASS ROW H62 Термичка спроводливост DIY уметности занаети Декорација бакарен лист

DEN 1370.08

Количина на стоки
Тековен

[Материјал] : Добро сечење, лесно за заварување [Богати спецификации] : Различни спецификации се достапни за подобро да ги задоволат вашите потреби. [Добра пластичност] : Месингот има голема јачина, цврстина и добра пластичност, но сепак може да издржи добро во обработката на силата во топла состојба. [Различни функции] : Широко користени, како што е ременот на резервоарот за вода. Снабдување со вода и дренажни цевки, медали, bellвони, серпентини цевки, кондензат цевки и разни сложени форми на производи за удирање, мал хардвер, итн. [Применливи прилики] : Може да издржи добро за обработка, и најчесто се користи во различни делови на машини и електрични уреди, делови за печат и музички инструменти. [Материјал] : Добро сечење, лесно за заварување. [Богати спецификации] : Различни спецификации се достапни за подобро да ги задоволат вашите потреби. [Добра пластичност] : Месингот има голема јачина, цврстина и добра пластичност, но сепак може да издржи добро во обработката на силата во топла состојба. [Различни функции] : Широко користени, како што е ременот на резервоарот за вода. Снабдување со вода и дренажни цевки, медали, bellвони, серпентини цевки, кондензат цевки и разни сложени форми на производи за удирање, мал хардвер, итн. [Применливи прилики] : Може да издржи добро за обработка, и најчесто се користи во различни делови на машини и електрични уреди, делови за печат и музички инструменти. Широк спектар на употреба, може да направи секакви додатоци или уметнички дела. Месинг редот има добри механички својства и термичка стабилност.

Други карактеристики

Најдобри понуди