.

.

Метални бакарни фолија од бакар, метални плочи метални суровини за ладење Индустриски материјали H62 Cu 5мм, 5 * 200 * 200мм месинг плоча

Метални бакарни фолија од бакар, метални плочи метални суровини за ладење Индустриски материјали H62 Cu 5мм, 5 * 200 * 200мм месинг плоча

DEN 2089.60

Количина на стоки
Тековен

Направено од месинг материјал, кој има добри механички својства и добра обработливост што може да издржи обработка на топол и ладен притисок - 4 различни големини за вас : 5*100*100mm, 5*100*150mm, 5*200*200mm, 5*300*300mm ,. -Материјал : месинг лист H62, добар во електрична спроводливост пластична топлинска спроводливост и други својства за обработка. - Месинг листот главно се користи за занишање, алатки за сечење и сите видови прецизни делови, разменувачи, цевки за правење хартија, машини, делови за деца со електрична енергија. - Таа е една од широко користените обични месинг сорти. Се користи за натоварените делови изработени од најразлични длабоки стрес за истегнување и свиткување, како што се игла, занитки, мијалници, ореви, спроводник, пролет на барометар, екранот, делови од радијатор, итн. Апликации : DIY проекти, декорација на згради, индустриска, електронска, опрема и така, материјал : H62 месинг лист со топлина Третман Топла работна температура : 750 ~ 830¡æ Аналирање Температура : 520 ~ 650¡æ Елиминирајте го внатрешниот стрес на ниската температура на анелирање : 260 270 æ. Хемиски состав на H62 Cu (%) : 60,5-63,5fe (%) : 0,15pb (%) : 0,08ni (%) : 0,5zn (%) : 35.

Други карактеристики

Најдобри понуди