.

.

G-Home Од Gabba Стоки Паметни Светилки, E26 Боја Менување Led Сијалица Компатибилен Со Alexa И Google Home, Контрола На Апликации, A19 Алекса Сијалица 800 LM, RGB &засилувач; Топло Бело, Бе?

G-Home Од Gabba Стоки Паметни Светилки, E26 Боја Менување Led Сијалица Компатибилен Со Alexa И Google Home, Контрола На Апликации, A19 Алекса

DEN 159.84

Количина на стоки
Тековен

ДАЛЕЧИНСКИОТ И ГЛАСОВНИОТ УПРАВУВАЧ Поддржува Wi Fi Од 2,4 Ghz и компатибилен со BLUETOOTH, што го прави уредот да се поврзе со АПЛИКАЦИЈАТА побрз и постабилен Затемнете, вклучете или исклучете ги или променете ги боите на сијалицата од далечина преку АПЛИКАЦИЈАТА. Уживајте во слободата на интелигентно осветлување на домот од каде било. Паметната сијалица wifi може да се поврзе Со гласовните асистенти На Alexa и Google. Само дајте едноставна команда за контрола на ПАМЕТНИТЕ светилки КРЕСТИН. Ослободете ги рацете и помогнете ви да уживате во паметниот живот. ПОВЕЌЕБОЈНА И ОСВЕТЛЕНОСТ ПРИЛАГОДЕТЕ Ги Паметните led светилки изберете Помеѓу Топло Бело (2700 K) и Ладно Бело (5000 K), изберете ја точната боја што ја сакате со над 16 милиони различни бои за избор. Прилагодете ја осветленоста на LED светилките за да создадете удобна атмосфера на осветлување со опсег од 1% до 100% . Можете да прилагодите различна осветленост на светлината според вашето расположение за да создадете удобна атмосфера на осветлување.

Други карактеристики

Најдобри понуди