.

.

Мини Блескаво Светилки, 1,5 W E14 LED Фрижидерски Светилки Замрзнувач Сијалица Топло Бело или Ладно Бело за Фрижидер и замрзнувачи)

Мини Блескаво Светилки, 1,5 W E14 LED Фрижидерски Светилки Замрзнувач Сијалица Топло Бело или Ладно Бело за Фрижидер и замрзнувачи)

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Ултра Висока Моќност : НАШИТЕ LED светилки имаат моќност од 1,5 W, што е исто како и 25-30 W блескаво светилки, со предности на мала потрошувачка на енергија и висока осветленост ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЈА : Компатибилен со СИТЕ приклучоци 110 V/220 V E14, не се потребни специјални алатки за инсталација. Мека Светлина : Обезбедува светла, мека светлина што нема да ви наштети на очите. Без загадување, без треперење, без отсјај, безбеден и издржлив за употреба. Известување за купување : AC 110 V ИЛИ AC 220 V, топло бело или ладно бело за ваш избор. Ве молиме потврдете ја температурата на напонот и бојата што ви треба пред да ја купите. Професионална употреба : овој производ е дизајниран за апликации на уреди во фрижидери и замрзнувачи. Опис : оваа МИНИ ЛЕД светилка е еден вид фрижидер или ламба за замрзнување, има предности на одличен квалитет, помала потрошувачка на енергија и висока осветленост. Тој е многу безбеден и издржлив за употреба, а исто така е многу лесен за инсталирање. И 4 видови НА НАШИТЕ LED светилки можете да изберете колку што ви треба. Карактеристики : моќноста на НАШАТА LED сијалица е 1,5 W, што е приближно исто како и сијалицата со блескаво светло од 25-30 W, така што има предности на помала потрошувачка на енергија и висока осветленост. Обезбедува светла и мека светлина, а светлината нема да ви наштети на очите. Без загадување, без треперење, без отсјај, безбеден и издржлив за употреба. Лесен е за инсталирање и компатибилен со сите приклучоци 110 V/220 V E14, не се потребни специјални инсталирани алатки. Овој производ е дизајниран за апликации на апарати во фрижидери и замрзнувачи. НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА 110 V ИЛИ НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА 220 V, топло бело или ладно бело се за да изберете, ве молиме потврдете ја температурата на напонот и бојата што ви треба пред да ја купите.

Други карактеристики

Најдобри понуди