.

.

Паметни Светилки 50 Вати Еквивалент, WiFi G16. 5 Канделабри E12 Паметни Светилки Работат Со Alexa И Google Home, 5W 500lm, 2700-6500K+RGB Сијалица За Промена НА Бојата, Не Е Потребен Центар, С?

Паметни Светилки 50 Вати Еквивалент, WiFi G16. 5 Канделабри E12 Паметни Светилки Работат Со Alexa И Google Home, 5W 500lm, 2700-6500K+RGB

DEN 182.40

Количина на стоки
Тековен

АВТОМАТСКО ОСВЕТЛУВАЊЕ : Автоматизирајте ја вашата паметна сијалица користејќи распоред, тајмер, план и функција за биоритам во Апликацијата Паметен Живот Контролирајте ги овие LED светилки E12 одделно или во група за прилагодено искуство што работи за вас и вашето семејство. Вклучете/исклучете ги светлата, сменете ги боите или затемнете ги светлата користејќи Апликација За Паметен Живот во секое време и насекаде. ALEXA & GOOGLE HOME КОМПАТИБИЛЕН : ОВИЕ ПАМЕТНИ led светилки со канделабри може лесно да се поврзат Со Alexa Или Google home voice assistant користејќи Апликација За Паметен Живот. Користете едноставни гласовни команди како" Алекса, затемнете ги кујнските светла на 60% " за совршено осветлување на расположението. Ве молиме затемнете Ја Сијалицата Алекса со апликација или гласовен асистент и не затемнувајте ја со прекинувачи за затемнување. ПОДЕСУВАЊЕ БЕЛА & RGB : Поставете го расположението за секоја пригода со над 16 милиони RGB бои и 2700-6500 K бело за избор, заедно со стандардни и сопствени сцени. Овие паметни СВЕТИЛКИ G16. 5 E12 LED ви овозможуваат да се префрлате помеѓу ладно светло за кога сакате да се фокусирате и топло светло кога сакате да се опуштите. Совршен за забави, поставете ја сијалицата за промена на бојата во музички режим и уживајте во промената на боите воatамот на вашата музика. НЕ Е ПОТРЕБЕН ЦЕНТАР : овие паметни светилки Е12 лесно се поставуваат без потребен центар. Се што ви треба е Wi Fi врска од 2,4 Ghz и Апликацијата Smart Life. Оваа СИЈАЛИЦА ПРЕДВОДЕНА Од Е12 СО дијаметар од 1,79" сијалица и должина од 3,31" може да се користи во секој дом или деловни светилки со приклучоци Е12 како светилки за вентилатори на таванот, Светилки за лустери, светилки за тремови и така натаму.

Други карактеристики

Најдобри понуди