.

.

Ликтин Xbox One Cooling вертикален штанд - Двојна контролор за полнење на докинг станица за Xbox One / Xbox One S / Xbox One X конзола со 2 батерии со пакувања 600mAh и кабли за полнење 2 парч?

Ликтин Xbox One Cooling вертикален штанд - Двојна контролор за полнење на докинг станица за Xbox One / Xbox One S / Xbox One X конзола

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

Сè-во-едно : Вертикален штанд (компатибилен со Xbox One / Xbox One S / Xbox One X)+ Cooler+ 1 USB центри+ 2 кабел за полнење+ 2 батерии за пакет 600m Ah Вградени вентилатори со голема брзина од 2 парчиња : Чувајте го вашиот Xbox One / Xbox One S / Xbox One X Cool и смирен со вертикалниот штанд за ладење што исто така го прави Xbox One / Xbox One S / Xbox One X конзола лесно и продолжете го неговиот живот ; Нема потреба да се грижите за прегревањето на вашиот уред и да ја запалите вашата маса од долги часови на игра. Заштеда на простор и лесна инсталација : со 12 слот за складирање што е погодно за да го поставите вашиот диск за игра; компатибилен со Xbox One / Xbox One S / Xbox One X. Може да го наполни Xbox One / Xbox One S / Xbox One X Controller со Вклучениот пакет на батерии. Напојувано од USB -портата на конзолата Xbox One, без дополнително напојување.

Други карактеристики

Најдобри понуди