.

.

Besportble вежба за вежбање Отпорност 2 парчиња отпорен опсег 1,8M вежба ленти за истегнување на лента јога лента еластична фитнес лента за јога теретана тело вежба трени?

Besportble вежба за вежбање Отпорност 2 парчиња отпорен опсег 1,8M вежба ленти за истегнување на лента јога лента еластична фитнес

DEN 939.20

Количина на стоки
Тековен

Материјалот е ткаен со голема густина и тој е флексибилен и сигурен Може да се навива за продавница и лесно да се носи. Електроплетирана тока, светла и бујна текстура. Јога лента е едноставен, не-еластичен опсег кој обезбедува дополнителна стабилност и флексибилност на истегнување, јога, терапија, тренингот и многу повеќе. Не еластично, освен да помогне во истегнување и продолжување на постуралното време на престој. Опис Кога се протегате, ги издолжувате мускулите околу зглобовите што помага да се зголеми опсегот на движење и за возврат, помага да се избегне повредата. Бендот за истегнување ги олеснува постепените и нежните истегнувања кои ги штитат вашите мускули и ве прават повеќе и пофлексибилни секој ден. Карактеристики- Материјал : Полиестер памук и големина на железо : околу 180.08 Inpackage вклучувајќи 2 x ленти за истегнување на јога.

Други карактеристики

Најдобри понуди