.

.

РИНГЕРИ ЗА РАБОТНИ РАБОТНИ РАБОТНИЦИ, 40-50 фунти силиконски прстени прсти за прсти за подлактица за тренер, силиконски стискач за спортови, качување по карпи, обука ?

РИНГЕРИ ЗА РАБОТНИ РАБОТНИ РАБОТНИЦИ, 40-50 фунти силиконски прстени прсти за прсти за подлактица за тренер, силиконски стискач за спортови,

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Површина за лизгање : Со конвексен дизајн на честички, масирајте ги рацете, во согласност со ергономскиот дизајн, лесен за држење и ракување, внимателен и сигурен Силиконски материјал : Зајакнување на зафат усвојува одличен силиконски материјал, мек и пријателски за кожата, безбеден и без мирис, отпорен на абење и флексибилен, издржлив за употреба. Лесно за чистење : Дизајн отпорен на нечистотија, може да се мие со вода, едноставен и практичен. Може да се користи за зајакнување на јачината на раката и вежбање на раката. 40 TO 50 LB GRIP STRENGTH : The grip strength is about 18‑23 kg / 40‑50 lb, suitable for hand and forearm strength training, rehabilitation training, etc. PORTABLE DESIGN : Light weight and in small size, easy to store and carry, Може лесно да се стави во вашиот џеб или торба, совршена за дома, канцеларија, патување и сл. Силиконски материјал : Зајакнување на зафат усвојува одличен силиконски материјал, мек и пријателски за кожата, безбеден и без мирис, отпорен на абење и флексибилен, издржлив за употреба. Лесно за чистење : Дизајн отпорен на нечистотија, може да се мие со вода, едноставен и практичен. Може да се користи за зајакнување на јачината на раката и вежбање на раката. 40 TO 50 LB GRIP STRENGTH : The grip strength is about 18‑23 kg / 40‑50 lb, suitable for hand and forearm strength training, rehabilitation training, etc. PORTABLE DESIGN : Light weight and in small size, easy to store and carry, може лесно да се стави во вашиот џеб или торба, совршена за дома, канцеларија, патување, итн.

Други карактеристики

Item Type:
Silicone Grip Trainer Ring
Material:
Silicone
Strength:
18-23 kg / 40-50 lb(approx.)
Suitable for both men and women daily exercise use:
Package List:
1 x Hand Grip Strengthener:

Најдобри понуди