.

.

W · Z 11-парчиња за обука за отпорност со рачки и 5 фитнес ленти, ленти за нозе, додатоци за прицврстување на вратите и чанти. Погоден за јога, пилатес, физичко вежбање, ф

W · Z 11-парчиња за обука за отпорност со рачки и 5 фитнес ленти, ленти за нозе, додатоци за прицврстување на вратите и чанти.

DEN 255.84

Количина на стоки
Тековен

Бенд за отпорност на фитнес 11-парчиња Комплетот за фитнес опсег вклучува 5 ленти за вежбање, 2 рачки со рачки, сидро од 1 врата, 2 ленти за глуждот и 1 чанта. Лесен и преносен, може да се користи во секое време и каде било. Отпорот за отпор е супер лесен и лесен за носење. Мажите и жените од сите возрасти можат да вежбаат во секое време. Обука за отпор може да помогне во согорувањето на маснотиите и да се зголеми јачината на мускулите. Може да биде беспрекорно интегриран со сите популарни програми за вежбање, вклучувајќи јога и пилатес. Материјалите со висок квалитет обезбедуваат безбедност. Направено од природен латекс без мирис, со рачки докажани и не лизгање, силна ткаенина и челична тока во форма на Д за да се обезбеди долгорочна употреба и живот на производот. Пет обоени фитнес ленти-жолти (10 lb), зелена (15 lb), црвена (20 lb), сина (25 lb) и црна (30 lb) може да се користат индивидуално и да се решат во која било комбинација за да се користи максималниот еквивалентен 100 фунти . Интензитетот на обука за бесплатна комбинација. Бенд за отпорност на фитнес 11-парчиња. Комплетот за фитнес опсег вклучува 5 ленти за вежбање, 2 рачки со рачки, сидро од 1 врата, 2 ленти за глуждот и 1 чанта. Лесен и преносен, може да се користи во секое време и каде било. Отпорот за отпор е супер лесен и лесен за носење. Мажите и жените од сите возрасти можат да вежбаат во секое време. Обука за отпор може да помогне во согорувањето на маснотиите и да се зголеми јачината на мускулите. Може да биде беспрекорно интегриран со сите популарни програми за вежбање, вклучувајќи јога и пилатес. Материјалите со висок квалитет обезбедуваат безбедност. Направено од природен латекс без мирис, со рачки докажани и не лизгање, силна ткаенина и челична тока во форма на Д за да се обезбеди долгорочна употреба и живот на производот.

Други карактеристики

Најдобри понуди