.

.

M читатели Дизајнер за читање очила

M читатели Дизајнер за читање очила

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

Пластична рамка Ширина на леќи : 52 милиметри. Стилски правоаголен дизајн. Пролетната шарка за дополнителна удобност. Димензии (мм) : 52-20-139.4 "Ширина на рамка 1,45" Висина на леќи. Пластична рамка. Ширина на леќи : 52 милиметри. Стилски правоаголен дизајн. Пролетната шарка за дополнителна удобност. Димензии (мм) : 52-20-139.4 "Ширина на рамка 1,45" Висина на леќи.

Други карактеристики

Најдобри понуди