.

.

Портокал Двобојни Ретро Квадратни Очила За Читање мажи &засилувач; Жените Да Изгледаат Модерно Со Јасна визија-Цврст &засилувач; Издржливи Читатели за Жени &засилу?

Портокал Двобојни Ретро Квадратни Очила За Читање мажи &засилувач; Жените Да Изгледаат Модерно Со Јасна визија-Цврст &засилувач; Издржливи

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

НЕУНИШТЛИВИ И МОЌНИ : Уморни од купување очила што не траат? Двобојни ретро квадратни очила за читање за жени 10 и мажи се изработени од висококвалитетен метал за да обезбедат долгорочна издржливост и цврстина. Дизајниран и прегледан во САД. МАКСИМАЛНА ЈАСНОСТ И ОТПОРНОСТ на ГРЕБЕЊЕ : супер јасни читатели за мажи и жени 2се дизајнирани со врвни акрилни леќи за да избегнат заматен вид, главоболки и напрегање на очите. Облогата отпорна на гребење спречува гребнатини додека користите очила за читање 1. УДОБНО И ЛЕСНО : Замислете да носите измамници кои се чувствуваат како да не ги носите. Носењето очила за читање на нашите жени и мажи е без напор поради нивниот ултра лесен материјал и нелизгачки влошки за нос кои ви овозможуваат целодневна удобност. ЗА СИТЕ ГЛАВИ И ФОРМИ НА ЛИЦЕ : дали сте збунети дали овие читатели на жени и мажи ќе одговараат на вашето лице? Моќните метални шарки ви овозможуваат да ги прилагодите очилата за да одговараат на обликот на лицето и главата без притисок зад ушите.

Други карактеристики

Најдобри понуди