.

.

Здраво Изглед Микрофибер Чистење Крпа-Порто Дел Мар

Здраво Изглед Микрофибер Чистење Крпа-Порто Дел Мар

DEN 678.40

Количина на стоки
Тековен

6" х 8" или 7" х 7 " премиум микрофибер крпа со цврсто зашиени рабови Исполнет со оригинална уметност На Викторија Шулц. Крпа нема да има воден печат. Воден печат е прикажан овде за заштита на оригиналните слики. Секоја ткаенина спакувана со дизајнерска картичка во проѕирна пластична кутија за повеќекратна употреба, подготвена за давање подароци. Безбедно и ефикасно чистете очила, телефони, лаптопи и многу повеќе. Чисти со или без хемикалии. 6" х 8" или 7" х 7 " премиум микрофибер крпа со цврсто зашиени рабови. Исполнет со оригинална уметност На Викторија Шулц. Крпа нема да има воден печат. Воден печат е прикажан овде за заштита на оригиналните слики. Секоја ткаенина спакувана со дизајнерска картичка во проѕирна пластична кутија за повеќекратна употреба, подготвена за давање подароци. Безбедно и ефикасно чистете очила, телефони, лаптопи и многу повеќе. Чисти со или без хемикалии.

Други карактеристики

Најдобри понуди