.

.

GLEAVI 1 сет 12 парчиња чаши за чистење крпа за чистење парчиња леќи за чистење на леќи за чистење очила за чистење крпа за крзно накит чистач за очила за очила за бришењ?

GLEAVI 1 сет 12 парчиња чаши за чистење крпа за чистење парчиња леќи за чистење на леќи за чистење очила за чистење крпа за крзно

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

синтетички материјал Платно за чистење на микрофибер за екрани : индивидуално спакувана, лесна за носење при излегување. Плоци за полирање на микрофибер : Дизајнот на цртаниот филм е исклучителен и дарежлив. Раг за чистење на микрофибер : Тие имаат широк спектар на употреба, не само за бришење на леќи за спектакл, туку и за други предмети со мазни површини. Чистење на крпи за очила : еластично, еднократно, и брзо се суши. Чистач на мобилен екран : Направено од високо квалитетен материјал и еднократно. синтетички материјал. Платно за чистење на микрофибер за екрани : индивидуално спакувана, лесна за носење при излегување. Плоци за полирање на микрофибер : Дизајнот на цртаниот филм е исклучителен и дарежлив. Раг за чистење на микрофибер : Тие имаат широк спектар на употреба, не само за бришење на леќи за спектакл, туку и за други предмети со мазни површини. Чистење на крпи за очила : еластично, еднократно, и брзо се суши. Чистач на мобилен екран : Направено од високо квалитетен материјал и еднократно. Пакетот вклучува 1 x сет од 12 парчиња чаши за чистење на ткаенини за чистење -способности за строги способности, може брзо и ефикасно да ги отстрани крпите за чистење на прашината и леќите. -Павид, еднократно, лесно чистење на очила за брзо сушење. -ИЗИЗА : Околу 14.

Други карактеристики

Најдобри понуди