.

.

Фотографија на историски производи: Чарлс Куртис, претставник на куќата, сенатор, потпретседател, Вашингтон, 1914 година

Фотографија на историски производи: Чарлс Куртис, претставник на куќата, сенатор, потпретседател, Вашингтон, 1914 година

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

8x12 инчен фотографски принт од висококвалитетно скенирање на оригиналот Фото : Чарлс Куртис, претставник на куќата, сенатор, потпретседател, Вашингтон, 1914 година Забелешка : Некои слики може да имаат бели шипки на страните или врвот ако оригиналната слика не одговара на димензиите од 8х12. Извор : Библиотека на Конгрес, Вашингтон, Д.

Други карактеристики

Најдобри понуди